Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin bilgiye doğru yoldan ulaşmasını sağlamak amacıyla okulu geniş iletişim sistemleri içeren bir yapıya kavuşturarak Atatürk ilke ve inkılaplarını hazmetmiş, maddi ve manevi değerlerine yürekten bağlı, kendisini seven ve kendisine güvenen, iç disipline sahip, kendisi ile barışık, özgür ve bilimsel düşünen bireyler yetiştirebilmektir

Misyon: Biz okulumuzun başarısını arttırmak için iş birliği yapan sorumluluk alan ve verimli çalışan bir ekibiz. Biz öğretmen, öğrenci, veli ve yardımcı personelden oluşan iyi bir aileyiz.Nesilleri yozlaştırmadan uygarlaştırmak ana hedefimizdir. Öğrencileri karar organına katmak eğitimi daha yararlı kılar. Öğrenciler de bizim kadar doğru karar verebilirler. Bilimsel ve laik olmak çağdaş olmanın gereğidir. Akılcı, Bilimci, Çağdaş ve Özgür gençler yaratıcılıklarıyla yarının Türkiye’ sini kuracaklardır.

Başarılar: 2017-2018 yılı 8 öğrencimiz Fen Liselerine,4 öğrencimiz Sosyal Bilimler Liselerine,5 öğrencimiz Anadolu Liselerine,1 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine girmiş ve toplamda 18 öğrencimiz nitelikli lise kazanmıştır.(Not:Başarı bilgilerimiz her sene güncelleniyor.)

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hasanyilmazkurt.meb.k12.tr

Adres - AYDINEVLER MAH. UZUNKÖPRÜ CAD. HASAN YILMAZ KURT ORTAOKULU BLOK NO 71 HAYRABOLU / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Çarşı merkezine 200 metre mesafededir. Devlet hastahanesi yolu üzerindedir. Hastahaneye yaklaşık 150 metre mesafededir.

Ulaşım Ulaşım ilçe merkezinden gelenler için yürüyerek sağlanabilir. Şehir içi servisleri kullanarak da ulaşım sağlanabilir. Köylerden gelenler için köy servisleri ile ulaşım sağlanabilir. Köylerden gelen öğrencilerin ulaşımı taşımalı eğitim kapsamında servislerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Çarşı merkezine 200 metre mesafededir.