Mustafa İpek  - Okul Müdürü

Mustafa İpek - Okul Müdürü

Mustafa İpek - Okul Müdürü 1989 Sinop ili Gerze ilçesinde doğdu. İlkokulu Yaylabeyi Köyü İlköğretim okulunda, orta öğrenimini Kadı Pansiyonlu Ortaokulunda, Liseyi Sinop Gerze İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2012 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.1 yıl özel kolejde öğretmenlik yaptıktan sonra 2013 yılında Edirne İli Havsa İlçesi Şahika ERKURT Anadolu Lisesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2016 yılında evlenenip eş durumundan Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi Hasan Yılmaz KURT Ortaokuluna tayin oldu. Ardından Hayrabolu İmam Hatip ortaokululunda 2 yıl, Hayrabolu Anadolu İmam Hatip Lisesinde 1 yıl, Gazi Ortaokulunda 4 yıl okul müdürü olarak görev yaptı. 2023 yılında okulumuzda okul müdürlüğüne başlamıştır. Evli ve üç kız babasıdır.